Düzce'de Polis Haftası Atıcılık Yarışması Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Polis Haftası Atıcılık Yarışması Yapıldı

Düzce\'de Polis Haftası Atıcılık Yarışması Yapıldı

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık ve Atıcılık Federasyonunun Elmacık Köyünde düzenlediği tabanca, trap ve skeet yarışmaları tamamlandı.

07.04.2014 10:54

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık ve Atıcılık Federasyonunun Elmacık Köyünde düzenlediği tabanca, trap ve skeet yarışmaları tamamlandı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık ve Atıcılık Federasyonunun düzenlediği Polis Haftası Tabanca ve Atıcılık yarışmaları Elmacık Köyü Atıcılık Poligonunda gerçekleştirildi. Yarışmalara, Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Gülay Ercan, Emniyet Müdür Yardımcısı Serhat Öklü, Düzce İl Temsilcisi Arif Kayagil ve Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Bilgisu katıldı.

Bir gün boyunca süren müsabakalar sonunda Büyük Erkekler Lisanslı Trap kategorisinde Düzce'den Cihat Çelebi birinci, Düzce'den Özgür Sivrikaya ikinci ve Sakarya'dan Metin Uyan üçüncü oldu. Büyük Erkekler Lisanslı skeet kategorisinde Kocaelili sporcular Ersin Ürkmez birinci, Eyüp Karaduman ikinci ve Hıdır Özer üçüncü olarak tamamladı.

Genç Bayanlar Lisanslı Skeet yarışmasında Kerime Dokuzlar ve Hatice Balkancı ilk iki sırayı paylaştı. Genç Erkeklerde ise Furkan Keçeci altın madalya sahibi oldu.

Tabanca kategorisinde Recep Sivrikaya birinci, Servet Sivrikaya ikinci ve Hasan Aktürk üçüncü oldu. Emniyet Personeli tabanca kategorisinde ise Davut Şar, Rıdvan Aslan ve Levent Kürşat Aykaç ilk üç sırayı aldı.

Büyük Erkekler Av Teskereli Trap kategorisinde Düzce'den Hamit Yavuz birinci, Sakarya'dan Turgay Alıcı ikinci ve Kocaeli'den Dinçer Akgüney üçüncü oldu.

Kocaeli, Sakarya, Zonguldak ve Düzce'den 49 sporcunun katıldığı Polis Haftası atıcılık yarışmalarında dereceye giren sporculara plaket ve madalyaları protokol tarafından takdim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Polis Haftası Atıcılık Yarışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement