Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden 'Sen Yoksan 1 Kişi Eksik Projesi - Son Dakika
Yerel

Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden 'Sen Yoksan 1 Kişi Eksik Projesi

Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden \'Sen Yoksan 1 Kişi Eksik Projesi

Sen Yoksan 1 Kişi Eksiğiz sloganıyla yola çıkan Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi öğrencileri, yardımlara hız kesmeden devam ediyor.

14.04.2014 11:43

Sen Yoksan 1 Kişi Eksiğiz sloganıyla yola çıkan Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi öğrencileri, yardımlara hız kesmeden devam ediyor.

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu ile birlikte Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi öğrencileri 'Sen Yoksan 1 Kişi Eksiğiz' sloganıyla çıktıkları yolda, ilk olarak 25 Kasım 2013 tarihinde Akçakoca'nın Uğurlu Köyü Uğurlu İlköğretim Okulu'na yardım götürdüler. Ardından 26 Aralık'ta Akkaya İlkokulu'na ve Balatlı İlkokulu'na, 31 Aralık'ta Dadalı İlkokulu'na yardım götürdüler. Yapılan yardımlarda atkı, bere, eldiven, defter, kitap, kalem, silgi, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi anaokulundan sekizinci sınıfa kadar yaklaşık 300 öğrenciye birçok araç-gereç yardımı yapıldı. Yardımlara hız kesmeden devam eden öğrenciler, bu sefer mektup arkadaşı projeleriyle gündeme geldiler.

İzmir Yüksek Teknolojisi Enstitüsü ile ortak çalışma yaparak Erzurum Sancaktar Maksut İlköğretim Okulu'nda okuyan 11 öğrenciye daha sonrada Siirt'in Baykan ilçesindeki Veysel Karani İmam Hatip Orta Okulundaki 22 öğrenciye yardım paketleriyle beraber mektup gönderdiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden 'Sen Yoksan 1 Kişi Eksik Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement