Düzeltme) Medeniyet Üniversitesi Rektörü, CHP'li Özkes'in İddialarını Yalanladı - Son Dakika
Güncel

Düzeltme) Medeniyet Üniversitesi Rektörü, CHP'li Özkes'in İddialarını Yalanladı

Düzeltme) Medeniyet Üniversitesi Rektörü, CHP\'li Özkes\'in İddialarını Yalanladı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’in kızının İstanbul Medeniyet Üniversitesine idari personel olarak atanmamasının, Özkes’in CHP milletvekili olmasından kaynaklandığı iddiasını yalanladı.

12.09.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in kızının İstanbul Medeniyet Üniversitesine idari personel olarak atanmamasının, Özkes'in CHP milletvekili olmasından kaynaklandığı iddiasını yalanladı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in yaptığı ve bazı basın yayın organlarında yer alan demecine ilişkin yazılı bir açıklama yaparak Özkes'in iddialarını yalanladı.

Okur tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı yazılı ve görsel medyada yer alan CHP İstanbul Milletvekili Sayın İhsan Özkes'in, kızının İstanbul Medeniyet Üniversitesine idari personel olarak yaptığı iş başvurusunda, kendisinin CHP milletvekili olması nedeni ile işe alınmadığı ithamları ve dile getirdiği iddialar tamamen gerçek dışı olup belli bir amaca yöneliktir. 2010 yılında bir devlet üniversitesi olarak kurulan İstanbul Medeniyet Üniversitesinin kurulduğundan bugüne gerçekleştirdiği bütün akademik ve idari personel alımları 2547 sayılı YÖK Kanunu ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile, ilgili mevzuat çerçevesinde yapılmaktadır. Üniversitemize alınan idari personel Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre merkezi yerleştirme ya da kurumlar arası nakil yolu ile gerçekleştirilmektedir. Dolayısıyla KPSS ile devlet memurluğuna hak kazanan bir kişinin mülakat yapılarak işe alınmaması gibi bir uygulama söz konusu değildir" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzeltme) Medeniyet Üniversitesi Rektörü, CHP'li Özkes'in İddialarını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement