E-posta ile Yurtta Kalan Kızlara Giysi Topladı - Son Dakika
Güncel

E-posta ile Yurtta Kalan Kızlara Giysi Topladı

E-posta ile Yurtta Kalan Kızlara Giysi Topladı

Mardin'in Midyat İlçesi'nde bulunan Ayşe Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Emine Özer,160 kız öğrencisi için firmalara attığı elektronik posta ile giysi yardımı aldı.

07.01.2015 13:57  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat İlçesi'nde bulunan Ayşe Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Emine Özer, yurtta kalan 160 kız öğrencisi için firmalara attığı elektronik posta ile giysi yardımı aldı.

Midyat Ayşe Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Emine Özer'in, e-posta ile yaptığı yardım çağrısı karşılıksız kalmadı. Özer, Midyat'ın köylerinden gelip ilçe merkezindeki liselerde eğitimlerine devam eden ve yurtta kalan 160 kız öğrenci için Türkiye'deki bazı firmalardan elektronik posta ile yardım istedi. Özer'in, "Kızlarımız için bir yeni yıl hediyesi" başlığıyla gönderdiği e-posta ardından özel bir firmadan destek geldi. Firmanın gönderdiği eşofman takımları, tişört, şapka ve 7 çift spor ayakkabı öğrencilere dağıtıldı.

Yurt müdürlüğüne 4 ay önce atandığını belirten Özer, öğrencilerinin içinde bulunduğu ekonomik şartları görünce böyle bir yardım çağrısı yapmayı karar verdiğini söyledi. Öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebze karşılamak için bireysel olarak çaba harcadığını anlatan Özer, "Güneydoğu'da pek çok kızın okuma hakkı elinden alınıyor ve bu çocukların okuyamama nedeni de maalesef maddi yetersizlik. Ben burada bu kız çocuklarımızın hem okumasını, hem de giyim gibi temel ihtiyaçlarının da karşılanmasını istiyordum. Bu nedenle pek çok firmaya yardım talebinde bulundum. Çoğundan da olumlu yanıt alıyorum. Türkiye'nin spor giyimindeki önemli bir firma da yardım gönderdi.

Bugün de kızlarımıza yeni yılın bu ilk haftasında gönderilen yeni yıl hediyeleri veriyoruz. Bu destekleri aileler gördükçe kızlarını okula göndermekten çekinmiyorlar. Kızlarımız da daha istekli bir şekilde okula geliyorlar" dedi. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel E-posta ile Yurtta Kalan Kızlara Giysi Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement