Eczacılık Fakültesi'nin İlk Öğrencileri İçin Tanışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Eczacılık Fakültesi'nin İlk Öğrencileri İçin Tanışma Toplantısı

Eczacılık Fakültesi\'nin İlk Öğrencileri İçin Tanışma Toplantısı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesinde kurulan ve bu yıl ilk öğrencilerini alan Eczacılık Fakültesi öğrencileri için tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

03.10.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesinde kurulan ve bu yıl ilk öğrencilerini alan Eczacılık Fakültesi öğrencileri için tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Günseli Çeçen Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu, akademik ve idari personel katıldılar. Eczacılık Fakültesi'ne kayıt yaptıran kırk öğrencinin hazır bulunduğu toplantı, tanışmaların ardından karşılıklı sohbet şeklinde devam etti. Toplantıda konuşan Dekan Vekili Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi olarak Eczacılık Fakültesi'ni kurmayı çok arzu ettiklerini ve uzun süren çalışmalardan sonra bu isteklerine kavuştuklarını söyledi. Eczacılık Fakültesi'nin ilk öğrencileriyle bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bayıroğlu, genç ve dinamik akademik kadrosuyla Eczacılık Fakültesi'nin bir bilim yuvasına yakışır şekilde alanlarında donamlı öğrenciler yetiştireceğini kaydetti. Türkiye'deki köklü fakültelerde bile akademisyen sıkıntısının yaşandığının altını çizen Bayıroğlu, salondaki öğrencilere kendilerini sadece eczacı olmaya şartlandırmamalarını, eczacılık alanında akademik kariyer planları yapmalarını da tavsiye etti.

Toplantı daha sonra akademisyen ve öğrencilerin kendilerini tanıtmalarıyla devam etti. Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden toplantı, yapılan ikramların ardından sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eczacılık Fakültesi'nin İlk Öğrencileri İçin Tanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement