Edirne'de 3 Operasyonda 114 Oto Yedek Parçası Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Edirne'de 3 Operasyonda 114 Oto Yedek Parçası Ele Geçirildi

Edirne\'de 3 Operasyonda 114 Oto Yedek Parçası Ele Geçirildi

Edirne'de Hamzabeyli ve İpsala Sınır Kapıları'nda düzenlenen 3 ayrı operasyonda TIR ve yolcu otobüslerinde yurda kaçak sokulmak istenen 114 oto yedek parçası ele geçirildi.

26.09.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de Hamzabeyli ve İpsala Sınır Kapıları'nda düzenlenen 3 ayrı operasyonda TIR ve yolcu otobüslerinde yurda kaçak sokulmak istenen 114 oto yedek parçası ele geçirildi.

Hamzabeyli Sınır Kapısı'na Türkiye'ye giriş yapmak üzere gelen Türk uyruklu M.Y.'nin sürücülüğünü yaptığı ve M.G.'nin muavin olarak bulunduğu Türkiye plakalı yolcu otobüsünün bagaj bölümünde piyasa değeri 47 bin lira olan 44 yağ pompası ve silindir kapağı ele geçti. İpsala Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapmak isteyen Türk uyruklu E.D. yönetimindeki Türkiye plakalı TIR'ın kabininde değeri yaklaşık 9 bin lira olan 39 fan motoru, silindir motoru, motor beyni, krank mili ve hava yastığı, yine İpsala Sınır Kapısı'na Türkiye'ye giriş yapmak için gelen Gürcistan uyruklu I.A. yönetimindeki Yunanistan plakalı yolcu otobüsünün koltuklarının altına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 8 bin lira olan 31 parça otomobil beyni ele geçirildi. Oto yedek parçalarına el konulurken, M.Y., M.G., E.D. ve I.A. gözaltına alındı. Olaylarla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de 3 Operasyonda 114 Oto Yedek Parçası Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement