Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Okul servisi şoförlerine trafik eğitimi verildi.

12.01.2014 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havsa'da okul servisi şoförlerine trafik eğitimi verildi.

Havsa Halk Eğitim Merkezi'ndeki eğitime katılan şoförlere mevzuat ve trafik ile ilgili bilgi verildi.

Seminerde, Havsa Milli Eğitim Müdürü Salih Saltıkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Merdivan ve trafik polisi Hakkı Üçüncüoğlu, birer sunum yaptı.

-HESO Olağan Genel Kurul Toplantısı

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (HESO) Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Odadaki toplantıda, HESO Yönetim Kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, bilanço, gelir ve gider hesapları okundu ve genel kurul tarafından ibra edildi.

Öte yandan, yeni dönem çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ile tahmini bütçede toplantıda görüşülerek, kabul edildi.

Toplantıya, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve HESO üyeleri katıldı.

-IPA Bulgaristan- Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı

IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında, "Geleneklerle Bir Gelecek Projesi" toplantısı yapıldı.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'ndaki toplantıda, proje çalışmalarını devam ettiğini söyledi.

Elde edilen ürünlerin doğru pazarlanmasının önemli olduğunu belirten Gürbüz, projede çalışanlara başarılar diledi.

Trakya Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Derman Küçükaltan da bütün ekonomi kitaplarının taleple ilişkili yazıldığını ifade etti. Satılamayan malın üretiminin yapılamayacağını aktaran Küçükaltan, "Tüketicinin talebi ne ise onu üretmek zorundayız. Halkın talebi ve tüketicinin nabzı bir malın pazarlanmasında çok önemlidir. Küresel kültürden geleneksel ürünlerini koruyan ülkeler gelecekte ön plana çıkacaktır. Bir malın fiyatı düşerse talep artar. Bir ürünün ömrü talep bitene kadardır. Bir malda önce pazarlama sonra tanıtım önde gelir. Pazarlama bir değişim sürecidir" ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından projeyi tamamlayanlara belgeleri verildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement