Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Edirne'de yol işaretleme çalışması yapıldı.

08.07.2014 18:23

Edirne Belediyesi'nce şehir içi trafik düzenlemeleri kapsamında yol işaretleme çalışması yapıldı.

Edirne Belediyesi'nden yapılanı yazılı açıklamada,  belediye ulaşım hizmetleri müdürlüğünce kent merkezinde şehir içi trafiğin daha düzenli hale gelebilmesi amacıyla yol işaretleme çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

Kentteki bir takım yerlerle ilgili çalışmaların devam ettiği aktarılan açıklamada, şunları kaydedildi:

"Yaya geçitleri, şerit çizgileri, yönlendirme işaretleri, park yerleri belirleme çalışmaları Uzunkaldırım Caddesi üzerinde devam etmektedir. ve bu çalışmalar kentin diğer caddelerinde uygulanarak, kent içi trafiğin daha düzenli hale gelmesi sağlanacaktır."

-Ramazan ayı

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, ramazan ayı boyunca her akşam 500 kişiye iftar verileceğini bildirdi.

Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iftar organizasyonu için esnaf ve hayırsever işadamlarına çağrıda bulunduklarını belirtti.

İftar etkinliğine duyarlılık gösterenlerin belediyenin açtığı hesaba 2 bin lira yatırdığını aktaran Bostancı, "Ramazan ayı boyunca her akşam 500 kişiye iftar verilecek. Katkı sağlayan esnafımıza ve hayırsever işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun" diye konuştu.

-Enez'in projesini TRAKAB kabul etti

Enez Kaymakamı Sefa Güler, ilçenin porjesini Trakya Kalkınma Birliği'nce (TRAKAB) kabul edildiğini bildirdi.

Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaymakamlığın idaresinde köylere hizmet götürme birliği tarafından hazırlanan 600 bin liralık projenin TRAKAB tarafından kabul edildiğini belirtti.

Proje uygulamasının 15 ay sürmesinin planlandığını aktaran Güler, "Projede, sahil kesimlerinde 11 ayrı yere soyunma kabini ve odaları, 4 çocuk parkı yeşil alan kamelya, jimnastik aletleri bulunuyor. Bu bizim hazırlayıp sunduğumuz ve kabul edilen üçüncü projemizdir. Enez'e hayırlı olsun" diye konuştu. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement