Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, ETB'yi ziyaret etti.

22.09.2014 17:08

Yunanistan Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou, Edirne Ticeret Borsası'nı (ETB) ziyaret etti.

Borsadan yapılan yazılı açıklamaya göre, ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, ziyarette, yaptığı konuşmada, konsolosa yeni görevinde başarılar diledi.

Charitidou da Edirne'de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Edirne halkının sıcak ve misafirperver olduğunu aktaran Charitidou, güzel çalışmalar yapacağını kaydetti.

Ziyarette, ETB meclis başkanı Fedai Canım ve hukuk danışmanı Avukat Hüseyin hazır bulundu.

-Avrupa İşbirliği Günü kutlandı

Edirne'de, Avrupa İşbirliği Günü kutlandı.

Bulgaristan- Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı Ortak Teknik Sekretaryası Edirne Destek Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, üçüncüsü düzenlenen Avrupa İşbirliği Günü, Avrupa ülkeleri ve komşu ülkelerce geleneksel olarak düzenleniyor. Avrupa Parlamentosu ve bölgeler komitesi tarafından desteklenen etkinliğin amacı, Avrupa'daki bölgeler ve ülkeler arasında işbirliğinin getirdiği kazanımları kutlamak olarak belirlendi.

Kutlama kapsamında, Bulgaristan Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Birliği Bakanlığı işbirliği ile "Yeni dönemde yeniden birlikte" etkinliği yapıldı.

Etkinliğe program yararlanıcıları, yerel idare temsilcileri, öğrenciler ve gazeteciler katıldı.

Doğanın korunması, sürdürülebilir turizm, gençlerin sosyal içermesinin sağlanması, girişimciliğin desteklenmesi ve nehir suyunun temizlenmesi amacıyla bisiklet turu ile kano gezisi yapıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement