Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) kadın girişimcileri teşvik etmek amacıyla hazırlanan projeyi hayata geçiriyor.

28.07.2015 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) kadın girişimcileri teşvik etmek amacıyla hazırlanan projeyi hayata geçiriyor.

UTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, UTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Akıncı ve Şerafettin Çakır Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile sözleşmeye imzaladığı belirtildi.

Proje kapsamında kadınların meslek kollarına göre bilgilendirileceği aktarılan açıklamada, "Bu proje ile UTSO'da hem girişimciliğe teşvik edilen kadınların bir araya gelmesini sağlayacak hem de yatırımcılarla toplantılar düzenleyerek Edirne ilindeki iş veren kadınlar ziyaret edilecektir. Yatırımcılarla yapılan görüşmelerle ilçe halkı ve kadınlar farklı finansman kaynaklarıyla tanışma şansına erişeceklerdir" ifadelerine yer verildi.

-Yatırımcı Necdet Kerem'den ETSO'ya ziyaret

Dubai, Suudi Arabistan, İspanya, Belçika ve Singapur'da liman yatırımları bulunan ve Dubai Rashid Port limanı ile ön plana çıkan Türk iş adamı Necdet Kerem, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.

Kerem, kentte yapmak istediği yatırımlarla ilgili ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile görüştü.

Zıpkınkurt, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Edirne'ye gelen yatırımcılara değer verdiklerini söyledi. Yatırımların kentin ekonomisine katkıda bulunduğunu aktaran Zıpkınkurt, Kerem'in yatırım bölgesi olarak Edirne'yi seçmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement