Edirne- Otobüs Tem Otoyolunda Seyir Halindeyken Alev Alıp Yandı - Son Dakika
Güncel

Edirne- Otobüs Tem Otoyolunda Seyir Halindeyken Alev Alıp Yandı

Edirne- Otobüs Tem Otoyolunda Seyir Halindeyken Alev Alıp Yandı

Edirne'de seyir halinde alev alan ve içerisinde 30 yolcusu bulunan özel bir şirkete ait otobüs, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kısa sürede yanarak kullanılamaz hale geldi.

05.12.2015 02:05

Edirne'de seyir halinde alev alan ve içerisinde 30 yolcusu bulunan özel bir şirkete ait otobüs, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kısa sürede yanarak kullanılamaz hale geldi. Panik içerisinde otobüsten inen yolcular ise başka araçlarla kent merkezine getirildi.

İstanbul'dan aldığı yaklaşık 30 yolcuyla Edirne'ye gelmek için yola çıkan İlhan Uçar'ın kullandığı 34 FT 7338 plakalı yolcu otobüsü TEM otoyolu Babaeski mevkiine geldiğinde dumanlar yükselmeye başladı. Aracı yol kenarına çeken sürücü Uçar yolcuları tahliye ettikten sonra yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti. Kısa sürede büyüyen yangına müdahale için Babaeski ve Havsa İlçeleri'ndeki itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen yolcu otobüsünü tamamen saran alevler, güçlükle söndürülürken otobüs tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Panik içerisinde araçtan inen yolcular ise özel seyahat firmasının tahsis ettiği başka bir otobüsle kent merkezine getirildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangınla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne- Otobüs Tem Otoyolunda Seyir Halindeyken Alev Alıp Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement