Edosk'tan Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Edosk'tan Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Etkinliği

Edosk\'tan Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Etkinliği

Kulüp üyeleri, Demirköy ilçesinde doğa yürüyüşü yaptı, Avarız ve Ekmekçi köylerinde pedal çevirdi.

17.11.2014 15:14

Edirne Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Demirköy ilçesinde doğa yürüyüşü yaptı, Avarız ve Ekmekçi köylerinde pedal çevirdi.

EDOSK'tan yapılan açıklamaya göre, kulüp sonbahar dönemi faaliyetlerini kasım ayında da sürdürdü.

Kulübün yürüyüş ekibi, pazar günü Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde doğa yürüyüşü yaptı. Bisiklet ekibi ise Edirne merkeze bağlı Avarız ve Ekmekçi köylerinde pedal çevirdi.

Yaklaşık 25 katılımcının yer aldığı yürüyüş etkinliği 5 saat sürdü. Doğaseverler, Istranca Dağları'nın güzelliklerine şahit oldu. Yürüyüşün yorgunluğunu, piknikle atan katılımcılar, çok sayıda güzel fotoğraf da çekti.

Etkinlik rehberlerinden Rahmi Tunç, yürüyüş faaliyetleri için sonbaharın çok uygun bir mevsim olduğunu belirtti. Hava koşulları elverdiği sürece doğa yürüyüşü etkinliklerini gerçekleştireceklerini aktaran Tunç, "EDOSK olarak doğadan kopmuyoruz. Bu etkinliğimizde de Istancaların Dereköy ve Çağlayık bölgesine gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz, hava koşulları izin verdiği sürece kışın da devam edecek" dedi.

EDOSK bisiklet grubu da aynı saatlerde Edirne merkeze bağlı Avarız ve Ekmekçi köylerine doğru pedal çevirdi. Mimar Sinan Heykeli önünde toplanan yaklaşık 20 bisikletçi, etkinliği başarılı şekilde tamamladı.

Bisiklet rehberlerinden İsmail Demiray ise yoğun yağış olmadığı sürece bisiklet etkinliklerini gerçekleştirmeye gayret ettiklerini, hemen her hafta sonuna bir faaliyet yapmaya çalıştıklarını kaydetti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edosk'tan Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement