Edremit'te Coşkulu Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Coşkulu Bayramlaşma

Edremit\'te Coşkulu Bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısıyla Balıkesir’in Edremit Belediyesi Merkez Hizmet Binası ve Şubelerinde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

30.07.2014 14:37

Ramazan Bayramı dolayısıyla Balıkesir'in Edremit Belediyesi Merkez Hizmet Binası ve Şubelerinde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Edremit Belediyesi Merkez Hizmet Binası ve Kadıköy, Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk Şubelerinde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimlerine katılan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Mübarek Ramazan Ayı'nın Edremit genelinde huzur içerisinde geçmiş olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Kapanan belde binalarında bayramlaşma merasimi yapılması konusuna özen gösterdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Saka, vatandaşların bayramlarını kutladıklarını belirtti. Gelenek ve göreneklerin devam etmesi konusunda son derece titiz davrandıklarını da belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Mübarek Ramazan Ayı'nın Edremit'te herhangi bir sorun sıkıntı yaşanmadan huzur içerisinde geçmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Bayramlaşma merasimlerine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın yanı sıra, Edremit Belediyesi Meclis Üyeleri, Edremit Belediyesi Daire Müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Coşkulu Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement