Efeler Chp, İhsanoğlu'na Destek Arıyor - Son Dakika
Yerel

Efeler Chp, İhsanoğlu'na Destek Arıyor

Efeler Chp, İhsanoğlu\'na Destek Arıyor

CHP Efeler İlçe Teşkilatı, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek çalışmalarını sürdürüyor.

03.08.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Efeler İlçe Teşkilatı, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Efeler İlçe Başkanlığı Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeniden İlçe Başkanı Bayram İnci ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına kaldıkları yerden devam ediyor.

Efeler ilçeye bağlı Dalama, Alanlı, Gödrenli, Kırklar, Kuloğulları, Yeniköy, Karahayıt, Gölhisar, Şahnalı, Kozalaklı, Armutlu, Tepeköy ve Baltaköy mahallelerinde Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun afiş ve broşürlerinin desteğiyle seçim çalışması yapan CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci ve yönetim Kurulu üyeleri, ortak adayları için oy istedi.

CHP İlçe Başkanı Bayram İnci, yaptığı açıklamada; "Batıda ve Doğuda tüm devletlerin tanıdığı, Türkiye'nin aydınlık yüzü olan Ekmeleddin İhsanoğlu, şaibesiz, tarafsız, cumhuriyet ve onun niteliklerini özümsemiş, kuvvetler ayrılığı ilkesiyle demokratik ve sosyal hukuk devletine inanmış, yeterli bilgi ve birikime sahip aydın bir kişilik ve bilim adamıdır" dedi.

Vatandaşlardan İhsanoğlu'na oy vermelerini isteyen İnci, mahalle çalışmalarının yanı sıra sandık görevlileri için eğitim çalışması yaptıklarını açıkladı. 10 Ağustos'ta sandıklara sahip çıkacaklarını ifade eden İnci, sözlerini "Sevgiyi Ekmek İçin, Bolluğu Ekmek İçin Ekmek İçin Ekmeleddin" sloganıyla tamamladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler Chp, İhsanoğlu'na Destek Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement