Efsane Futbolcu Tanju Çolak Babasına Devrek Bastonu Götürdü - Son Dakika
Yerel

Efsane Futbolcu Tanju Çolak Babasına Devrek Bastonu Götürdü

Efsane Futbolcu Tanju Çolak Babasına Devrek Bastonu Götürdü

Bir etkinlik için Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine giden ve bu etkinliğin bitimi dönüşünde Devrek’e uğrayan efsane futbolcu Tanju Çolak babasına ve bir arkadaşına ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu satın aldı.

25.06.2014 15:14

Bir etkinlik için Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine giden ve bu etkinliğin bitimi dönüşünde Devrek'e uğrayan efsane futbolcu Tanju Çolak babasına ve bir arkadaşına ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu satın aldı.

Ünlü efsane futbolcu Devrek'te bastonun imalatı ile ilk olarak medya kanalıyla Türkiye ve dünya'ya duyuran Çelebi Bastonculuğu ziyaret eden Tanju Çolak, burada bastonun imalatı ve son aşamaya gelişinden itibaren firma yetkilisinden kısa bilgiler aldı. Devrek Bastonunun bu kadar ünlü olduğunu bilmediğini ifade eden Çolak," Gerçekten firma yetkilisinden kısa sürede bastonla ilgili çok geniş bilgiler aldım. Bastonun burada bu kadar ünlü olduğunu bilmiyordum doğrusu çok şaşırdım" diye konuştu.

Babasına ve bir arkadaşına iki adet baston satın alan ünlü futbolcu," Buraya iyi ki uğramışım bastonla ilgili geniş şekilde bilgi sahibi de oldum " dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efsane Futbolcu Tanju Çolak Babasına Devrek Bastonu Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement