Ege'de "Alkol Kullanımı ve Madde Bağımlılığı Eğitici Eğitimi" - Son Dakika
Güncel

Ege'de "Alkol Kullanımı ve Madde Bağımlılığı Eğitici Eğitimi"

Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Merkezi tarafından düzenlenen "Alkol Kullanımı ve Madde Bağımlılığı Eğitici Eğitimi" E.Ü Tıp Fakültesi 20 Mayıs Amfisinde devam ediyor.

09.10.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Merkezi tarafından düzenlenen eğitimde Bağımlılık yapıcı maddeler ve etkileri, Tedavide acil durumlarda müdahale, Kısa müdahale, Aile yaklaşımı ve Türkiye'de tedavi süreçleri konuları ele alınıyor. Sağlık Bakanlığı ve Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen eğitime Aile Hekimleri katılıyor.

"YAYGINLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Eğitim hakkında bilgi veren Uzman Dr. Ebru Aldemir, programın amacının farkındalık oluşturmak olduğunu ifade etti. Bu eğitimin bir eğitmen eğitimi olduğuna dikkat çeken Uzman Dr. Aldemir, bu eğitimin eğitmenler için hazırlanmış bir eğitim olduğunu buradan bu eğitimi alan hekimlerin diğer hekimleri eğiteceğini böylelikle Alkol Kullanımı ve Madde Bağımlılığı Eğitimi'nin daha fazla yaygınlaşmış olacağını belirtti.

Uzman Dr. Aldemir, "Bu eğitimleri yaygınlaştırmaya çalışıyoruz böylece madde bağımlığına erken müdahale edilmesini sağlamak ve tedavi maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege'de 'Alkol Kullanımı ve Madde Bağımlılığı Eğitici Eğitimi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement