Eğitim Bir-Sen, Siirt'te Yeniden Yetkili Sendika Oldu - Son Dakika
Güncel

Eğitim Bir-Sen, Siirt'te Yeniden Yetkili Sendika Oldu

Eğitim Bir-Sen, Siirt'te faaliyet gösteren eğitim sendikaları arasında yapılan seçimde yeniden yetkili sendika seçildi.

20.05.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen, Siirt'te faaliyet gösteren eğitim sendikaları arasında yapılan seçimde yeniden yetkili sendika seçildi.

Eğitim Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü, Siirt Üniversitesi ve Kredi ve Yurtlar Kurumunda toplam 2 bin 700 üyeyle yeniden yetkili sendika seçildiklerini söyledi.

Eğitimci Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulan sendikalarının istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü ifade eden Şeker, şunları kaydetti:

"Sendikamızın 1 milyon üye hedefleri doğrultusunda tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kudüs Şairi Akif İnan'ın başlattığı bu kutlu değerler sendikacılığı mücadelesini en iyi şekilde sürdürmek ve daha ileriye taşımak için her biri birbirinden değerli üyelerimizin destekleriyle çalışıyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar sonucu ilimiz merkezinde ve tüm ilçelerimizde yetkili sendika olmayı başardık. Bu yetkinin yeniden alınmasında emeği geçen yönetim kurulu ve iş yeri temsilcileri başta olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum."

Şeker, yeni dönemde de eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitim Bir-Sen, Siirt'te Yeniden Yetkili Sendika Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement