Eğitimcilerden Kan Bağışı - Son Dakika
Yerel

Eğitimcilerden Kan Bağışı

Eğitimcilerden Kan Bağışı

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen kan bağışı kampanyasına milli eğitim camiasınca tam destek verildi.

23.03.2015 12:32

Ordu'nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen kan bağışı kampanyasına milli eğitim camiasınca tam destek verildi.

Fatsa Yeni Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı etkinliğinde bir açıklama yapan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "Yardım dediğimizde ilk aklımıza gelen Kızılay oluyor. Yardıma ihtiyaç duyulduğu her an Kızılay yanımızda oluyor. Bu, sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada böyledir. Bizim de sofrada tuzumuz olsun istedik ve kan bağışında bulunduk. Hedefimiz 150 ünite kan verilmesidir" dedi.

"Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" diyen Fatsa Kızılay Derneği Başkanı Erdi Şevketoğlulları, "Kan üretilemeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Kan bağışı hem toplumsal hem de kişisel açıdan çok önemlidir. Eğer kan verir isek vücut yeni kan üretir ve bu vücut için yararlıdır. Ülkemizin kan ihtiyacını karşılamak amacıyla ülke geneline yayılmış Kan Bağışı Merkezleri ile hizmet veriyoruz. Fatsalı vatandaşlar bu konuda çok duyarlılar. Kan vermenin hayat kurtaracağı bilincinde olmaları bizim için çok sevindiricidir. Kan veren vatandaşlarımıza Kızılay adına çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimcilerden Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement