Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Güncel

Eğitime Kar Engeli

Eğitime Kar Engeli

Iğdır merkez, Tuzluca, Aralık ve Karakoyunlu, Ağrı'nın Diyadin, Doğubazayıt ve Kars'ın Sarıkamış ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

12.12.2013 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır merkez, Tuzluca, Aralık ve Karakoyunlu ilçeleri ile Ağrı'nın Diyadin, Doğubazayıt, Kars'ın Sarıkamış ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Iğdır Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir Kaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğunu, bu nedenle okulların yarın da tatil edildiğini söyledi.

Kentte kar yağışının devam ettiğini belirten Kaman, "Birçok köyümüzün yolu kapalı durumda. Biz de öğrencilerimizin olumsuz etkilenmemeleri için eğitime yarın da ara verdik. Taşımalı eğitim gören öğrencilerimizin bu havada olumsuz etkileniyor. İl Özel İdare yetkililerinden aldığımız bilgilere göre eğitime ara verildi. Velilerimizin bu durumdan haberdar olmalarını istedik" dedi.

Ağrı'nın Diyadin ve Doğubayazıt ilçesinde ise okulların 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde ise yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle merkez ve köylerde okulların cuma günü tatil edildiği bildirildi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitime Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement