Eğlenirken Öğreniyoruz" Projesi - Son Dakika
Güncel

Eğlenirken Öğreniyoruz" Projesi

Eğlenirken Öğreniyoruz" Projesi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Adalı Turizm ve Vialand işbirliğiyle hazırlanan "Eğlenirken Öğreniyoruz" projesinin imza töreni Kız Kulesi'nde yapıldı.

09.04.2014 18:23

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü, Adalı Turizm ve Vialand işbirliğiyle hazırlanan "Eğlenirken Öğreniyoruz" projesinin protokol imza töreni Kız Kulesi'nde yapıldı.

Projeye ilişkin protokol, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu ve Adalı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akhan tarafından imzalandı.

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yıldız imza töreninde yaptığı konuşmada, milli eğitim camiası olarak çocuklar için en iyisini yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, "Temel amacımız, çocuklarımızı ve İstanbul'un güzelliklerini, bu ülkenin sivil toplum kuruluşlarının, şirketlerimizin ve bu ülkeden kazananların, yine bu ülkenin çocuklarına bir şekilde verebilmelerini temin etmek, bu anlamda da köprü olabilmektir" dedi.

Devlet ile milletin işbirliği noktasında, son yıllarda başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalar yapıldığını anlatan Yıldız, "Bu manada istiyoruz ki, daha fazla çocuğumuz bu tür sosyal etkinliklerden faydalansın. Bu ve benzeri birçok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Bizim görevimiz, dezavantajlı çocuklarımıza İstanbul'un imkanlarını daha fazla sunmaktır" şeklinde konuştu.

Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu da, bu yıl devreye aldıkları üniteler içerisinde, İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet'e atfettikleri "Fatih'in Rüyası" adlı bir ünite olduğunu belirtti. Alişoğlu, yaklaşık 20 milyon dolar maliyeti olan bu ünitede, İstanbul'un fethini çocukların ve gençlerin eğlenceli bir şekilde izleyebileceğini söyledi.

Alişoğlu, her ne kadar ticari bir kuruluş olsalar da, dezavantajlı öğrencilerin buradan ücretsiz yararlanmalarını istediklerini ve öğretmenlerin de başlarının üstünde yeri olduğunu ifade etti.

İmzalanan protokolle, İstanbul'un 39 ilçesinden ilkokul ve ortaokul öğrencileri, tarih ve sosyal bilgiler öğretmenleriyle birlikte Vialand Tema Parkı'nı ücretsiz olarak ziyaret edebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğlenirken Öğreniyoruz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement