Ehram Dokumacağılı Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Ehram Dokumacağılı Kursu Sona Erdi

Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve 14 kursiyerin katıldığı, "Ehram Dokumacılığı Kursu" sona erdi.

15.07.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve 14 kursiyerin katıldığı, "Ehram Dokumacılığı Kursu" sona erdi.

Bakü-Tiflis- Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı Şirketi, Türkiye İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü ve Aziziye Halk Eğitim Merkezi'nin de ortak olduğu kursa katılanlara sertifikaları törenle veridi.

Dernek başkanı Hülya Saltuklu, yedi hafta boyunca kursiyerlerine ehram dokumacılığının temeli sayılan yün bükme işleminden başlayarak, ehram dokumada tüm aşamaları öğrettiklerini söyledi.

Kursiyerlere ehram dokuma modülüne uygun olarak teorik ve uygulamalı olarak en üst düzeyde eğitim verdiklerini belirten Saltuklu, "Kursumuzda başarılı olan öğrencilerimiz rahatlıkla kendi işlerini kurabilirler. Atölyemizde faaliyetlerimiz en iyi şekilde devam edecek. Erzurum ehramını tüm ülkemize ve dünyaya tanıtma yolunda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz. Projemizin vücut bulmasında emeği geçen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ehram Dokumacağılı Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement