Ekonomi Bakanı Zeybekci, Manisa'da - Son Dakika
Ekonomi

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Manisa'da

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Manisa\'da

Zeybekci: "Türk Lirası normal değerine geldiğinde ihracat, üretim, istihdam ve reel milli büyüme artacak" "Hükümete karşı iftira ve yalanlar, bundan sonraki dönemde de devam edecektir" "Şu anda yaşananlar, aslında sağlıklı bir doğum sancısı. 12 yılda yaşanan güzellikler için yeniden zemin oluşturma,

26.02.2014 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türk Lirası normal değerine geldiğinde ihracat, üretim, istihdam ve reel milli büyüme artacak" dedi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap eden Zeybekci, Türkiye'nin, Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlendiğini ve Resmi Gazete'de yayımlanarak resmi belge haline getirildiğini belirttiği "2023 hedefi"ne, emin adımlarla gittiğini söyledi.

Bu hedefe ulaşmak için tüm dinamikleriyle aralıksız çalıştıklarını belirten Zeybekci, "Şu an ekonomide yaşanan süreç, gelip geçici. Göreceksiniz Türk Lirası normal değerine geldiğinde ihracat, üretim, istihdam ve reel milli büyüme artacak. Türkiye'nin geleceği çok parlak. Demokrasiden, hukukun üstünlüğünden ayrılmadan, geleceğe birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

Toplantı ardından partisinin Salihli Belediye Başkan adayı Hüsnü Tuğrul'un Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenini katılan Zeybekci, buradaki konuşmasında, muhalefetin, "çökmüşlük, yok olma ve mağlubiyet sendromu" yaşadığını ifade etti.

Zeybekci, şöyle konuştu:

"Hükümete karşı iftira ve yalanlar, bundan sonraki dönemde de devam edecektir. Bundan sonraki dönemde, daha kim bilir neler göreceğiz. Aklınızın hayalinizin almayacağı kadar yalan ve iftirayla karşı karşıya kalacağız. Ama biz muhalefeti yalanlarıyla suçüstü yakaladığımız zaman diyorlar ki, (Siyaset yapıyoruz). Bunlar için siyasette yalan, iftira, kul hakkı meşrudur. İftira ve yalan da kul hakkına giriyor. Bunlardan her şeyi bekleyeceksiniz."

Türkiye'de, "Kriz çıksın, faizler tavan yapsın, döviz alsın başını gitsin, işsizlik artsın, Türkiye tekrar IMF'ye muhtaç olsun"u isteyenler bulunduğunu, geçen yılın mayıs ayında Türkiye'nin IMF'ye borcunu kapatmasının, bazılarının çok zoruna gittiğini anlatan Zeybekci, şunları ifade etti:

"Milletin birliğine, dirliğine kast edenlere, bu ülkenin ekonomisine kast edenlere diyoruz ki (Köpekler istedi diye, atlar ölmez). Şu anda yaşananlar, aslında sağlıklı bir doğum sancısı. 12 yılda yaşanan güzellikler için yeniden zemin oluşturma, ayakları daha sağlam şekilde yere basma dönemidir. Biz, halkımıza bir söz verdik mi, canımız pahasına tutarız. Milletimizin bize verdiği emanete asla ihanet etmeyiz, ettirmeyiz. AK Partili hizmetkarların düsturu budur. Bizim ışığımız budur."

Törene, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ile partililer ve vatandaşlar katıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ekonomi Bakanı Zeybekci, Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement