Ekrem İmamoğlu: "Şeffaf Bir Yönetim Olmanın Startını Verdik" - Son Dakika
Güncel

Ekrem İmamoğlu: "Şeffaf Bir Yönetim Olmanın Startını Verdik"

Ekrem İmamoğlu: "Şeffaf Bir Yönetim Olmanın Startını Verdik"

Belediye başkanlığı görevine başlamasının ardından gerçekleşen ilk meclis toplantısında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde şeffaf bir yönetim anlayışı startı vermiştir” dedi.

08.04.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye başkanlığı görevine başlamasının ardından gerçekleşen ilk meclis toplantısında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde şeffaf bir yönetim anlayışı startı vermiştir" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, bir önceki dönem görev alan meclis üyelerine katkıları için teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

"DENETLENEBİLEN OLACAĞIZ"

Toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, Beylikdüzü'nde her zaman kenti düşünerek üreten ve hayata geçiren bir yerel yönetim olacaklarının altını çizen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde şeffaf bir yerel yönetim anlayışı start vermiştir. Beylikdüzü için yapılması gereken neyse birlikte karar vereceğiz. Vatandaş tarafından her zaman denetlenebilen ve bilgi alınabilen bir ortam oluşturacağız. Beylikdüzü'nü 5 yılda en iyi şekilde yöneteceğiz" diye konuştu.

Meclis 1. ve 2. Başkan Vekilleri seçiminin yapıldığı meclis toplantısında CHP Meclis üyesi Ömer Şatır Meclis 1.Başkanvekili seçilirken, CHP Meclis üyesi Erkan Erdoğan ise Meclis 2.Başkanvekili seçildi. CHP'li Meclis üyeleri Deniz Çakıroğlu ve Gülizar Bektaş'ın Divan Katipleri asil üyesi seçildiği meclis toplantısında, CHP'li Müslüm Akülker ve Serdar Çakmak ise Divan Katipleri yedek üyesi oldu. Toplantıda, CHP'li Fatih Keleş, İlyas Yılmaz ve Mülayim Demirtaş da encümen üyeleri olarak seçildi.

İHTİSAS KOMİSYONLARI SEÇİLDİ

Toplamda 19 CHP'li Meclis üyesi ve 12 AK Parti'li Meclis üyesinin bulunduğu, CHP'li 5 meclis üyesinin, AK Parti'li ise 2 meclis üyesinin kadın olduğu Beylikdüzü Belediyesi meclis toplantısında ihtisas komisyonlarına ise şu isimler seçildi;

İmar Komisyonu Serdar Çakmak, İlyas Yılmaz, Erdoğan Erdoğan, Ebru Habip, Yavuz Demirci.

Plan ve Bütçe Komisyonu Aziz Gökdeniz, Haluk Karataş, Figen Karahan, İzzet Paksoy, Eyüp Demirhan. Hukuk Komisyonu Doğan Subaşı, Haluk Karataş, Ebru Çevik, Mücahit Birinci, Ali Gürsel Ovalı. Tarife Komisyonu Ebru Çevik, Durmuş Şahin, Haluk Karataş, Serkan Küçük, Ali Gürsel Ovalı. Çevre ve Sağlık Komisyonu Ahmet Bağbekleyen, Figen Karahan, Deniz Çakıroğlu, Rukiye Doğruyol, Mutlu Yüksel. Gençlik ve Spor Komisyonu Fuat Bayazıt, Ebru Çevik, Müslüm Akülker, Aytaç Aydın, Serkan Küçük. Kültür Turizm Komisyonu Deniz Çakıroğlu, Nejla Kotil, Gülizar Bektaş, Mutlu Yüksel, Ömer Meşe. Harita Komisyonu Serdar Çakmak, Durmuş Şahin, Fuat Bayazıt, Ebru Habip, Aytaç Aydın. Trafik ve Ulaşım Komisyonu Ahmet Bağbekleyen, Nejla Kotil, Serdar Çakmak, Ömer Meşe, Rukiye Doğruyol. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekrem İmamoğlu: 'Şeffaf Bir Yönetim Olmanın Startını Verdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement