Elazığ CHP İl Başkanlığından Yardım Kolisi - Son Dakika
Güncel

Elazığ CHP İl Başkanlığından Yardım Kolisi

Elazığ CHP İl Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından gönderilen yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı.

30.06.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ CHP İl Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından gönderilen yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı.

Yardım kolilerinin dağıtımı öncesi İl Başkanlığı önünde bir basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, zengin ve fakir ayrımı yapmadan tüm vatandaşların haklarını en üst düzeyde savunan parti olduklarını söyledi.

Kaplan, ramazan ayı münasebetiyle Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatları doğrultusunda ve sosyal belediyecilik gereği yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere CHP İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından kente gönderilen yardım kolilerinin bugünden itibaren ilçe, mahalle ve köylerde dağıtımına başlandığını belirtti.

Böyle hayırlı bir işe vesile olduğu için örgütü ve Elazığlı vatandaşlar adına Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a teşekkür eden Kaplan, " Ramazan Bayramı'nın kan ve göz yaşının akmadığı, ülkemizde ve dünyada barışa, huzura, birlik ve beraberlik içinde yaşamamıza vesile olmasını diler, tüm yurttaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutlarım." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ CHP İl Başkanlığından Yardım Kolisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement