Elazığ ve Bölgesinde Karla Karışık Yağmur Bekleniyor - Son Dakika
Yerel

Elazığ ve Bölgesinde Karla Karışık Yağmur Bekleniyor

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre bugün Elazığ ve Tunceli’de akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur bekleniyor.

24.02.2015 10:41

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre bugün Elazığ ve Tunceli'de akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur bekleniyor. Adıyaman, Malatya'da yağmur, Bingöl'de de kar beklenirken, Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların artmaya başlayacağı, Cumartesi günü hava sıcaklığının 15 dereceyi bulacağı belirtiliyor.

Hava sıcaklığının normalin üzerinde seyreden Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de bugünden itibaren 2 gün süreyle bazı yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor. Elazığ'da bulunan Meteroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bölgemiz yüksek basınç merkezinin etkisindedir. Bölgemiz genelinde parçalı çok bulutlu,öğle saatlerinden itibaren Adıyaman, Malatya yağmurlu Elazığ ve Tunceli aksam saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu yükseklerde kar yağışlı, Bingöl ise geceden itibaren kar yağışlı olacaktır. Hava sıcaklığında değişiklik beklenmezken, rüzgar değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esecek" denildi.

Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de bugünden itibaren yağmur, karla karışık yağmur beklenmesine rağmen hava sıcaklığının gündüzleri 8 ile 11 derece arasında olacağı ve 2 gün bu şekilde devam edeceği belirtildi.

Perşembe günü bir kaç derece daha sıcaklığın artması beklenirken, Cuma ve Cumartesi günü ise hava sıcaklığı 14-15 derece olacağı bildirildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ ve Bölgesinde Karla Karışık Yağmur Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement