Elbistan'da Yeni Spor Kompleksi Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Elbistan'da Yeni Spor Kompleksi Yapılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Elbistan ilçesindeki sportif tesislerde incelemelerde bulundu.

11.12.2014 18:49

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Elbistan ilçesindeki sportif tesislerde incelemelerde bulundu.

Kabakcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki spor salonunun Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı onayı ile yıkım kararı çıktığını, yenisinin yapılması için de teknik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bölgeye yeni bir tesis kazandırılacağını belirten Kabakcı, "Yeni kurulacak tesisin teknik özellikleri henüz belli değil. Elimizde hazır projeler var. Bunların sunumunu gerçekleştirdikten sonra karar vereceğiz. Çalışmalar en kısa sürece başlayacak" dedi.

Elbistan Gençlik Merkezi'nin geçici kabulünün de gerçekleştiğini belirten Kabakcı, kiralık binadan buraya taşınacaklarını ifade etti.

Gençlik Merkezi'nin kapılarını gençlere sonuna kadar açmayı istediklerini vurgulayan Kabakcı, merkezinden açılmasındaki katkılarından dolayı AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Vali Mustafa Hakan Güvençer ve Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun'a teşekkür etti.

Kabakcı'ya ziyaretinde Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz ile Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Yılmaz da eşlik etti. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elbistan'da Yeni Spor Kompleksi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement