Elçin Art- Ülkü Ünal Atölyesi Sanatçıları Kuşadası'nda Sergi Açtı - Son Dakika
Yerel

Elçin Art- Ülkü Ünal Atölyesi Sanatçıları Kuşadası'nda Sergi Açtı

Elçin Art- Ülkü Ünal Atölyesi Sanatçıları Kuşadası\'nda Sergi Açtı

İzmir Balçova'da çalışmalarını sürdüren Elçin Art Studio Ülkü Ünal Atölyesi sanatçıları Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde sergi açtı.

04.04.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Balçova'da çalışmalarını sürdüren Elçin Art Studio Ülkü Ünal Atölyesi sanatçıları Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde sergi açtı.

Sergi için İzmir'den gelen Türkay Soyoğlu, Deniz Tiftik, Sema Çelik, Nuray Çelik, Yeşim Aracı, Ayşen Gürbüz, Asiye Kaplankıran, Nilay Hepcanlı, Günay Ölçgen, Gediz Sezen, Özden Ayker, Nazlı Sertbulut, Aslı Akacar, Güngör Ünal, Ülkü Ünal, Pakize Ateş, Gina Nincovitch, Serpil Kaçar, Dilek Gözegir, Sevda Uçan, Nilgün Dündar, Alara Akarar, Asiye Özkan, Elçin Öney Ünal ilk kez Kuşadası'nda sanatseverlerle buluştu.

Doğa, ve hayallerinin peşinde koşan İzmirli kadınların resimleri beğeni ile izlendi. Açılışta konuşma yapan Ülkü Ünal, yıllardır atölye çalışması yaptıklarını ve İbramaki Sanat Galerisinin sergileme alanı olarak çok mükemmel olduğunu vurguladı. Baharın ilk günlerinde farklı renkler ve konuların yer aldığı sergi için gelen İzmirli sanatseverler Kuşadası'na bol kazançlı bir turizm sezonu dileğinde bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elçin Art- Ülkü Ünal Atölyesi Sanatçıları Kuşadası'nda Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement