Elder 11. İletişim Çalışma Grubu Toplantısı Tredaş'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Elder 11. İletişim Çalışma Grubu Toplantısı Tredaş'da Yapıldı

Elder 11. İletişim Çalışma Grubu Toplantısı Tredaş\'da Yapıldı

TEKİRDAĞ (İHA) – Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) 11. İletişim Çalışma Grubu Toplantısı, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

16.06.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ (İHA) – Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) 11. İletişim Çalışma Grubu Toplantısı, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

TREDAŞ Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen ELDER 11. İletişim Çalışma Grubu toplantısına, ELDER İletişim Koordinatörü Lale Yılmaz ile TREDAŞ, SEDAŞ, Dicle EDAŞ, UEDAŞ, Çamlıbel EDAŞ, AKEDAŞ, Gediz EDAŞ, Aydem EDAŞ, Vangölü EDAŞ, Boğaziçi EDAŞ, Başkent EDAŞ, Toroslar EDAŞ ve AYEDAŞ şirketlerinin kurumsal iletişim sorumluları ile TREDAŞ İşletmeler Direktörü Uğur Sönmez katıldı.

ELDER 11. İletişim Çalışma Grubu Toplantısı, TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan'ın açılış konuşmasını yapmasıyla başladı. Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, çağımın çok çabuk gelişen ve değişen iletişim araç ve yöntemlerinin kuruluşlar tarafından belli bir bütünlük içinde kullanılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtti.

İletişim çabası içine girmeyen kuruluşların başarı şanslarının azaldığını ifade eden Erdoğan, " Türkiye'de iletişim dünyada da olduğu gibi teknoloji geliştikçe çok daha hızlı devam ediyor. İnsanlar, yaşanan tüm gelişmeleri anında duyabiliyor. İnternet üzerinden bilgiye ulaşmak artık çok kolay. Hal böyleyken iletişim içine girmeyen kurum ve kuruluşlar, kendi sektörlerinden yok olmakla karşı karşıyadır" dedi.

Ahmet Erdoğan, elektrik dağıtım şirketlerinin özelleşmesiyle birlikte devlet geleneğinde 'abone' olarak adlandırılan vatandaşların günümüzde 'müşteri' kavramı ile tanımlandığına dikkat çekti.

Trakya bölgesinde, elektrik dağıtım hizmetinin yanında sosyal sorumluluk projelerine de destek verdiklerini anlatan TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdoğan, yüzü aşkın lisanslı sporcuya sahip TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü'nün Marmara Bölgesinin yanında Türkiye çapında da önemli başarılara imza attığını kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elder 11. İletişim Çalışma Grubu Toplantısı Tredaş'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement