Elektrik Kesintileri İçin 5 Bin İmza Toplandı - Son Dakika
Güncel

Elektrik Kesintileri İçin 5 Bin İmza Toplandı

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın 11 mahallesinde sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerinin önlenmesine talebini içeren 5 imzayı, GDZ Elektrik AŞ'ye teslim etti.

14.11.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın 11 mahallesinde sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerinin önlenmesine talebini içeren 5 imzayı, GDZ Elektrik AŞ'ye teslim etti.

Biçer, GDZ Elektrik Dağıtım AŞ'nin Manisa'daki bölge müdürlüğü önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan elektrik kesintilerine yönelik ortak akılla hareket ederek sorunun çözülmesini istediklerini belirtti.

Muhtarlar aracılığıyla topladıkları imzaları daha önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Manisa Valiliğine ilettiklerini ifade eder Biçer, şunları söyledi:

"Özellikle Karaoğlanlı, Aşağıçobanisa hattındaki 11 mahallede çok ciddi elektrik kesintisi sorunlarının yaşandığı bilgisi ulaştı. Bu konuyla ilgili muhtarlarımız imza toplamışlar, daha önce toplanan imzalar Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına, Manisa Valiliğine ve elektrik müdürlüğüne birçok kez iletilmiş. Esnaf özellikle kullandıkları elektrikli araçların bozulduğunu, zarar gördüğünü, sürekli olarak maddi zararlar ile karşı karşıya kaldıklarını söylüyor. Vatandaşlarımız beni arıyorlar. Dün yine elektrik kesintisi olmuş. Elektrikler 5-6 saat gelmiyor. Biz bu konuyu ilk olarak GDZ Elektrik Bölge Müdürlüğümüzle paylaşalım. Ondan gelecek yanıta göre de bir sonraki adımda nasıl bir yol izleyeceğimize karar verelim' diye konuştuk. Muhtarlarımız 5 bine yakın imza topladılar. GDZ Elektrik Bölge Müdürlüğünden randevu aldık, onlara ileteceğiz. Sorun çözülür çözülür, çözülmezse ne gerekiyorsa hep birlikte ortak bir akılla gereğini yapacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elektrik Kesintileri İçin 5 Bin İmza Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement