Emeklilerden Başkanlara Çağrı - Son Dakika
Yerel

Emeklilerden Başkanlara Çağrı

Emeklilerden Başkanlara Çağrı

Merkezi Ankara’da bulunan Tüm Sivil Emekliler Derneği Adana Şubesi, dernek üyeleriyle tanışma, kaynaşma toplantısı düzenledi.

23.11.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Ankara'da bulunan Tüm Sivil Emekliler Derneği Adana Şubesi, dernek üyeleriyle tanışma, kaynaşma toplantısı düzenledi.

1954 yılında Ankara'da kurulan, 1957 yılında kamu yararına dernek statüsüne geçen derneğin Adana Şubesi'ni 2014 yılında kurduklarını belirten Başkan Şen Şefik Arabacı, emeklileri hayatlarının geri kalan bölümlerinde motive etmek istediklerini belirtti.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam Belediye başkanlarına seslenen Adana Şube Başkanı, emekli teknik öğretmen Şen Şefik Arabacı, "Derneğimize kalıcı bir mekan oluşturmak istiyoruz. Bu bağlamda belediye başkanlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Dernek merkezimizde eğitime yönelik çalışmalar, bilgi, belge, doküman, araştırma, toplama ve kütüphane oluşturma ve hobi bahçeleri kurmak istiyoruz" dedi.

Emeklileri yaşamın her alanına katmaya dönük projeler geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Arabacı, projeleri resmi ve özel kurumlarla işbirliği halinde hayata geçirmeyi düşündüklerini belirtti. Tüm Sivil Emekliler Derneği olarak toplumda farkındalık oluşturmak için kolları sıvadıklarını ifade eden Arabacı, çevre illerde faaliyet gösteren emekli derneklerinin yer sorunu olmadığına işaret etti ve Adana'daki belediye başkanlarının çağrılarına kulak vereceğine inandığını vurguladı.

Şen Şefik Arabacı başkanlığındaki şube yönetimi Okan Korbek, Sefa Uğurludemir, Ramazan Yaşar Uzel ve Ahmet Güç'ten oluşuyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emeklilerden Başkanlara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement