Emekliye İkinci Bahar" Projesi - Son Dakika
Yerel

Emekliye İkinci Bahar" Projesi

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) "Emekliye İkinci Bahar" projesi kapsamında, emeklilere yönelik Safranbolu'da yapılacak 420 konut için müracaat süresinin 30 Aralık'ta sona ereceğini bildirdi.

21.12.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) "Emekliye İkinci Bahar" projesi kapsamında, emeklilere yönelik Safranbolu'da yapılacak 420 konut için müracaat süresinin 30 Aralık'ta sona ereceğini bildirdi.

Tiryaki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kirkille Mahallesi'nde ilk etapta 426 konut inşa edileceğini belirtti.

Emeklilerin SGK'dan emeklilik yazısı, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 500 lira parayla Halk Bankası Safranbolu Şubesi'ne müracaat etmeleri gerektiğini ifade eden Tiryaki, şöyle konuştu:

"Dernek olarak emekli dul ve yetimlerimize bu konuda TOKİ ön talep aldığımızda herhangi bir ücret almadık, özverili bir şekilde gece gündüz çalışarak emeklilerimizin hizmetinde olmaya çalıştık ve çalışacağız. Burada gerek TOKİ konusunda gerekse emeklilerimizin başka sorunları hakkında bizlere her türlü yardımı esirgemeyen Belediye Başkanımız Necdet Aksoy'a, özellikle emekli dul ve yetimlerimiz adına sonsuz teşekkür ederim. Bu çalışmalarımıza Ankara'da destek veren milletvekillerimiz Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal'a da teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emekliye İkinci Bahar' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement