Emine Erdoğan Kazakistan'da Dombra Dinledi - Son Dakika
Güncel

Emine Erdoğan Kazakistan'da Dombra Dinledi

Emine Erdoğan Kazakistan\'da Dombra Dinledi

Emine Erdoğan, Kazakistan'da Aslanbek Atambayev'den 'Dombra' şarkısını dinledi. Dombra, 30 Mart Yerel Seçimleri'ne ve 10 Ağustos Köşk seçimlerine damga vurmuştu.

16.04.2015 13:38  Güncelleme: 14:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temasları çerçevesinde Kazakistan'da bulunuyor. Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan'da, Recep Tayyip Erdoğan'a uyarlanan "Dombra" şarkısının aslını Aslanbek Atambayev'den dinledi.

Hatırlanacağı üzere Dombra, 30 Mart Yerel Seçimleri'ne ve 10 Ağustos Köşk seçimlerine damga vurmuştu.

DOMRA'NIN ASLINI DİNLEDİ

Kazakistan'a giden heyette olan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kazakistan Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti. Ziyarette Emine Erdoğan Kazakistan'ın dombra ustası Aslanbek Atambayev'den 'Dombra' şarkısısını dinledi.

MEST OLDU

Emine Erdoğan, aslını dinlediği şarkıyı pür dikkat takip etti ve adeta mest oldu. Şarkı bitiminde de Aslanbek Atambayev'i içtenlikle alkışladı.

2 SEÇİME DAMGA VURDU

Hatırlanacağı üzere "Dombra" şarkısı 30 Mart Yerel Seçimleri'nden önce Uğur Işılak tarafından Recep Tayyip Erdoğan'a uyarlanmış 30 Mart'tan sonra da 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kullanılmıştı ve seçim kazandıran şarkı olarak yorumlanmıştı.

30 MART SÜRPRİZİ

Hatta şarkı muhalefet tarafından çalıntı olarak yorumlanmıştı. Birçok tartışmalara konu olmuştu. Bu tartışmaların ardından Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart'tan önceki İstanbul mitinginde 2 milyona yakın kişiye hitap etmiş ve mitingin sonunda sahneye Aslanbek Atambayev'i çağırarak büyük sükse yapmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emine Erdoğan Kazakistan'da Dombra Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • selcuklu: bu arkadaşlar hem TÜrklüğe karşı, hem Türke hayran. . nasıl oluyor sizce. . demek ki, Türke düşman ollmakla hiçbir yere varılmaz. . bunu farkettiler. . 7 13 Yanıtla
  • OFLU: HELAL OLSUN. TURKIYE SIZINLE GURUR DUYUYOR. 3 13 Yanıtla
  • ,,,,,,: bu saltanat elbet bir gun bitecek emine sultan ne padişahlar ne sultanlar geli gecti 11 3 Yanıtla
  • 1908 Devrimcisi: Defolup gitsinler bir daha da geri gelmesinler. 11 2 Yanıtla
  • PEH PEH...: EEE, ne yapalım yani? Tövbe tövbe, bunun haber değeri var mı? Su da içmiş mi, uyumuş mu? 5 1 Yanıtla
  • Moshe: Dombıranı satmadan önce seni pek bir severdik Arslanbek Sultanbekov. . . 3 1 Yanıtla
  • USATA: EMINE HANIM ONUN SAPI KISA SAZ DAHA IYI EN AZINDAN MILLI CALGIMIZ SAZ 1 0 Yanıtla
  • ne diyo anlamadım: bir şey diyor ama ne 1 0 Yanıtla
  • DİRİLİŞ KUTLU OLSUN: aAHMAK ÇOK BU ÜLKEDE DOMBRA DİYOR YENİDEN DOĞUYOR BU MİLLET AYAĞA KALKTI ERDOĞANLAR SAYESİNDE AMA HALA ANLAMAYANLAR VAR OLSUN YOLA DEVAM. BU DEMOKRASİ ŞEHİDİ MENDERES ERBAKAN ÖZAL ERDOĞAN BU RÜZGAR İNŞALLAH DEVAM EDER TÜM MÜSLÜMANLARIN KURTULUŞU OLUR TÜRKİYENİN YÜKSELİŞİ İNŞALLAH. GERİSİ ÇÖP NE DEDİKLERİ ÖNEMLİ DEĞİL. DİKATE ALMIYORUZ. 0 1 Yanıtla
  • DEM BABA DEMBABA HEY HEY D:: hey hey hey hey hey hey vay vay bu neya başka bir yokmu angara havasında çal olmasa gel angara sana bir dembaba çalım hahhahhahaD: 0 0 Yanıtla

Advertisement