Eminönü'nde Umut Kuyruğu... - Son Dakika
Güncel

Eminönü'nde Umut Kuyruğu...

Eminönü\'nde Umut Kuyruğu...

Haber-Kamera Enver ALAS İstanbul DHA Yeni yıl yaklaşırken, umudunu Milli Piyango'nun büyük ikramiyesine bağlayanlar, Eminönü'ndeki ünlü gişeden bilet alabilmek için uzun kuyruklar oluşturuyor.

16.12.2015 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Enver ALAS İstanbul DHA

Yeni yıl yaklaşırken, umudunu Milli Piyango'nun büyük ikramiyesine bağlayanlar, Eminönü'ndeki ünlü gişeden bilet alabilmek için uzun kuyruklar oluşturuyor. Halkın uğurlu olduğuna inandığı için akın ettiği meydandaki gişe önünde öğle saatlerinde başlayan bilet kuyrukları akşama kadar sürüyor. Çekilişe kadar gişe önünde izdiham yaşanmaması için özel güvenlik elemanları görevlendirildi. Vatandaşlar bilet alabilmek için 150-200 metreye kadar uzayan kuyruklarda yaklaşık 1 saat bekliyor.

BÜYÜK İKRAMİYENİN ÇIKMA OLASILIĞINI YÜKSEK GÖRDÜKLERİ İÇİN TERCİH EDİYORLAR

Yaklaşık 1 saat kuyrukta bekleyen Erol Koç, Nimet Abla çok sayıda yılbaşı bileti satıyor. Büyük ikramiyenin buraya çıkma ihtimali çok daha fazla oluyor. 55 milyonluk ikramiye bana çıkarsa, ilk olarak 4 çocuğum adına onlara gelecek kurarım dedi.

Fırat Alkum ise 4 adet çeyrek bilet satın aldığını belirterek, Türkiye'de yılbaşı özel çekilişi biletlerinin hemen hemen yarısı burada satılıyor. Bu yüzden biz de Nimet Abla'yı tercih ettik. Şu an büyük ikramiye için bir hayalim yok. Umarım hayırlısı olur diye konuştu.

170 BİN KAZANDI, GÖZÜ 55 MİLYONDA

10 adet çeyrek bilet alan emekli Bilal Koç ise 20 senedir Nimet Abla'dan alıyorum biletleri. Elim uğurlu geliyor. Bir kez 170 bin lira kazandım. Allah tekrar buraya nasip etsin. Çıkarsa bütün vatandaşlara iyilik yapacağım. Hayırlısıyla bana çıkacak dedi.

TAM BİLET 50 LİRA, YARIM 25 LİRA, ÇEYREK 12,5 LİRA

Büyük ikramiye tam bilete çıkarsa, Milli Piyango 55 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak. Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi bu yıl da 5 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet de 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verecek.

29 Kasım Pazar gününden itibaren piyasaya sürülen yılbaşı özel çekilişi biletlerinin fiyatları ise şöyle Tam bilet 50 lira, yarım bilet 25 lira, çeyrek bilet 12,5 lira.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eminönü'nde Umut Kuyruğu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement