" En Çok Çocukla En Çok Atık Pil Toplama Rekoru" Kırıldı - Son Dakika
Güncel

" En Çok Çocukla En Çok Atık Pil Toplama Rekoru" Kırıldı

Yüzlerce esnaf ve vatandaşla tek tek el sıkışan ve Miraç Kandillerini tebrik eden Başkan Ergün, esnafın taleplerini de dinledi.

16.05.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, çiçek ve konfetilerle ağırlandı. Gösterilen ilgi nedeniyle Sarıgöllülere teşekkür eden Başkan Ergün, Manisa'da il genelinde en iyi hizmetleri kazandıracaklarını ifade etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçe ziyaretlerine Sarıgöl ile devam etti.

Başkan Ergün'e Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Yaşar Coşkun, Mehmet Memiş de eşlik etti. Başkan Ergün ve beraberindekiler Cuma namazının ardından ilk olarak Sarıgöl'de pazar esnafını ziyaret etti. İlçe pazarındaki tüm esnafları tek tek gezen ve Miraç Kandillerini tebrik eden Başkan Ergün, esnafların ve vatandaşların çeşitli sürprizleriyle de karşılaştı. Bazı esnaflar Başkan Ergün'ü çiçeklerle karşılarken, bazı esnaflar da konfeti patlatarak karşıladı. Pazar esnafı ve vatandaşların büyük ilgisiyle gerçekleştirilen pazar ziyaretinin ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler ilçede esnaf gezisine devam etti.

Esnaf ve vatandaşla sohbet etti

Gün boyunca ilçede esnafla ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Ergün Sarıgöllülerle bol bol sohbet ederek taleplerini dinledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa'da ortaya koyduğu hizmetleri takip ettiklerini ifade eden bazı vatandaşlar Başkan Ergün'ün başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ' En Çok Çocukla En Çok Atık Pil Toplama Rekoru' Kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement