Endotherm, İngiltere'de Bina - Tesis "Oscar"I Olarak Görülen 'H&v Awards'da Finale Kaldı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Endotherm, İngiltere'de Bina - Tesis "Oscar"I Olarak Görülen 'H&v Awards'da Finale Kaldı

Endotherm, İngiltere\'de Bina - Tesis "Oscar"I Olarak Görülen \'H&v Awards\'da Finale Kaldı

İngiltere merkezli Endo Enterprises tarafından üretilen ve Türkiye Distribütörü Ekonova güvencesiyle satışa sunulan EndoTherm, tüm kazanlı ısıtma sistemlerinde yüzde 15'e kadar yakıt tasarrufu sağlıyor.

30.01.2015 17:53

İngiltere merkezli Endo Enterprises tarafından üretilen ve Türkiye Distribütörü Ekonova güvencesiyle satışa sunulan EndoTherm, tüm kazanlı ısıtma sistemlerinde yüzde 15'e kadar yakıt tasarrufu sağlıyor. Piyasaya çıkar çıkmaz Türkiye'de de büyük ölçekli ısınma sistemlerine sahip pek çok kurum ve kuruluşun dikkatini çeken EndoTherm, doğalgaz ve kömür yakıtlı, su ile çalışan tüm kazanlı ısıtma sistemlerinde rahatlıkla uygulanabiliyor.

EndoTherm'in başarılarıyla ile ilgili sevindirici yeni bir haber geçen günlerde İngiltere'den geldi. Ürün, İngiltere'de 21 yıldır her sene düzenlenen ve bina - tesis hizmetlerinin "Oscar"ı olarak adlandırılan H&V Awards'da iki ayrı kategoride finale kaldı.

Enerji tasarrufu konusundaki başarısı ve uygulama kolaylığı göz önünde tutularak yapılan değerlendirme neticesinde EndoTherm, hem "Ticari Bina" hem de "Konut" alanında "H&V Yılın Ürünü" adayı olarak iki ayrı kategoride adını finale yazdıran tek ürün oldu.

Bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan akreditasyon çalışmaları ve uygulanan binalarda göstermiş olduğu performans neticesinde aday olarak seçilen EndoTherm'in katılacağı "H&V Awards" ödül töreni 16 Nisan 2015 tarihinde Londra'da Grosvenor Otel'de gerçekleşecek.

Hem çevreye hem de bütçeye duyarlı EndoTherm; şu anda İngiltere, İrlanda, Estonya, Rusya gibi pek çok ülkede ve aralarında Hilton Otelleri'nin de olduğu büyük ölçekli ısınma sistemlerinde kullanılıyor. Ürün kullanılmaya başlandığı andan itibaren maliyetini bir yıl içinde karşılıyor. Şimdiye kadar İngiltere'deki pek çok bağımsız kuruluş tarafından özel testlere tabii tutulan ürün, İngiltere'de doğalgaz, petrol, yenilebilir ve elektrik ekipman sanayisine Ar - Ge çalışmaları, sertifika ve ISO 17025 akrediteli laboratuvar hizmetleri sunan önemli kuruluşlardan birisi olan Enertek International tarafından da onaylandı.

EndoTherm'in performansı dünyaca tanınmış birçok araştırma merkezini içinde bulunduran Central Lancashire Üniversitesi'nin Bina Tesisleri ve Sürdürebilir Mühendislik Bölümü'nce de değerlendirildi ve tasarruf sağladığı kanıtlandı. EndoTherm ayrıca İngiltere'nin en büyük doğalgaz dağıtım şirketlerinden biri olan British Gas tarafından enerji tasarrufu ve karbon emisyonlarını düşürmek isteyen ticari müşterilerine öneriliyor. EndoTherm, British Gas'ın önerdiği birçok ticari binada uygulanıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Endotherm, İngiltere'de Bina - Tesis 'Oscar'I Olarak Görülen 'H&v Awards'da Finale Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement