Enerjisa Gönüllülerinden Türkök Kampanyasına Destek - Son Dakika
Yerel

Enerjisa Gönüllülerinden Türkök Kampanyasına Destek

Enerjisa Gönüllülerinden Türkök Kampanyasına Destek

Savaşta ve barışta, doğal afetlerde, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı’nın kan bağışı ve kök hücre bağışı kampanyalarına duyarlı sivil toplum kuruluşları ve grupların ilgisi her geçen gün artıyor.

20.09.2015 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savaşta ve barışta, doğal afetlerde, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı'nın kan bağışı ve kök hücre bağışı kampanyalarına duyarlı sivil toplum kuruluşları ve grupların ilgisi her geçen gün artıyor. Son olarak Enerjisa "Enerjik Gönüller Sosyal Sorumluluk Platformu" çatısı altında Kızılay TÜRKÖK kampanyasına destek veriyor.

Çalışanların gönüllü katılımı ile yürütülen, İstanbul Genel Müdürlük Ofisleri'nde başlatılan kampanyanın Adana durağında Enerjisalılar Türk Kızılayı'na kan ve kök hücre bağışında bulunarak iyilik hareketini gerçekleştirmiş oldular.

Toplumsal sorunlara çözüm üretmek amacıyla yürütülen sosyal sorumluluk çalışmalarına gönüllü destek sağlayan gönüllüler bugüne kadar eğitim, enerji ve çevre alanlarında pek çok konuya çözüm ürettiler. Enerjisa'nın Kızılay'la anlamlı bir çalışma yaptığına değinen Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, "Türkiye genelinde çok sayıda çalışanı olan ve ismi kadar enerjik. Enerjik Gönüller Platformuna sosyal sorumlulukta Türk Kızılayı'nın kan ve kök hücre çalışmasına destek olmayı seçtiği için teşekkür ederim. Kendileri bu çalışmaya kan ve kök hücre bağışlamakla birlikte bu etkinliği Türkiye genelinde uyguluyor olmaları ayrıca örnek teşkil edecek bir durumdur" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enerjisa Gönüllülerinden Türkök Kampanyasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement