Enez'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Enez'den Kısa Kısa

Enez\'den Kısa Kısa

Dedeağaç Enez'de Yaşayanlar Derneği üyelerini Başkan Bostancı ağırladı.

30.06.2014 16:03

Dedeağaç Enez'de Yaşayanlar Derneği üyelerini Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı ağırladı.

Yunanistan'ın Dedeağaç bölgesinden gelen 50 kişilik grubu, Bostancı karşıladı.

Bostancı Yunanlı gruba Enez'in tarihi ve turistik mekanları gezdirdi, gruba yemek ikram etti. Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yunanlı Enez dostlarını ağırlmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Yunanistan'ın Dedeağaç kentinden gelen misafirlerimizi burada ağırlamaktan son derece memnun olduk. Dedelerinin doğup, büyüdüğü toprakları gezmeye gelen Yunanlı vatandaşlarımız Dedeağaç'ta, Enez'de Yaşayanlar Derneği kurmuşlar. Yılda bir defa bu dernek aracılığı ile bizleri ziyarete geliyorlar. Bizde, Enez'in güzelliklerini onlara tanıtıyoruz." dedi.Yunanlı vatandaşlar, Enez'den memnun kaldıklarını ifade ederek, tekrar geleceklerini söyledi" diye konuştu.

-Avcu, ilçe başkanı seçildi

Vedat Avcu, CHP Enez İlçe Başkanı seçildi.

İlçedeki bir düğün salonunda yapılan olağanüstü kongrede daha önce kayyum olarak atanan Vedat Avcu'nun listesiyle seçime gidildi.

Seçimde 60 delegeden 36'sının oyunu alan Avcu ilçe başkanlığına seçildi. Avcu'nun listesinden Metin Fahri Borazan, Raif Bulut, Sebahattin Çelik, Kader Günenç, Şahin Gürsel, Şerife Kılıç, İbrahim Kurter, Fedai Meriç, Esin Savaş, İbrahim Vardar yönetime seçildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Enez'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement