Engelli Çocuklardan Enfes Tiyatro Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Engelli Çocuklardan Enfes Tiyatro Gösterisi

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun ve binlerce Bakırköylünün izlediği oyunun sonunda çocuklar ayakta alkışlandı.

18.03.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Zaferinin 100. Yılı Anma Etkinlikleri kapsamında Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde sahne alan 68 zihinsel engelli çocuk oynadıkları Son Adım Cumhuriyet adlı oyunla izleyenleri büyülediler.

NEKSAV(Nakipoğlu Eğitim Kültür Sanat Vakfı) tarafından sahnelenen oyunun sonunda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, NEKSAV Başkanı Hilmi Nakipoğlu'na çocuklar adına çiçek verdikten sonra yaptığı konuşmada, "Bütün çocuklarımızın alnından öpüyorum. Sabırla ve yürekle kendilerine emek veren ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum."dedi.

BELKIS AKKALE'DEN "GELİN CANLAR BİR OLALIM"A BAŞKAN KERİMOĞLU'DA EŞLİK ETTİ

Bakırköy Belediyesi'nin düzenlediği anma etkinliğinin akşam ki bölümünde de Gazeteci-Yazar Orhan Karaveli'nin imza günü ve söyleşisi, Prof. Dr. Turgut Göksoy'un Çanakkale'nin bilinmeyenleri söyleşisi ve Belkıs Akkale'nin şefliğinde Bakırköy Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun Çanakkale Türküleri konseri yapıldı. Koronun söylediği "Gelin Canlar Bir Olalım" türküye sahneye çıkan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da eşlik etti.

Başkan Kerimoğlu etkinliğin ikinci gününün sonunda yaptığı değerlendirmede konserler, müzik dinletileri, söyleşiler, sunumlar, tiyatro gösterileri ve Çanakkale Objeleri Sergisiyle bir hafta sürecek etkinliğe bütün İstanbulluları davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Çocuklardan Enfes Tiyatro Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement