Engelli-engelsiz Çocuklar Birlikte Ata Bindiler - Son Dakika
Güncel

Engelli-engelsiz Çocuklar Birlikte Ata Bindiler

Engelli-engelsiz Çocuklar Birlikte Ata Bindiler

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan, Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Gençlik Projeleri Destekleme Programı’ olan ‘Aşmak İçin Hareket’ projesi Düzce’de de hayata geçirildi.

05.11.2015 13:44

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan, Gençlik ve Spor Bakanlığının 'Gençlik Projeleri Destekleme Programı' olan 'Aşmak İçin Hareket' projesi Düzce'de de hayata geçirildi. Proje kapsamında, engelli-engelsiz çocuklar birlikte ata bindiler.

Türkiye BEYAZAY Derneği Düzce Şubesi Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan, Gençlik ve Spor Bakanlığının 'Gençlik Projeleri Destekleme Programı' olan 'Aşmak İçin Hareket' projesi Düzce'de de hayata geçirildi. Bu kapsamda engeli çocuklar engelsiz çocuklarla birlikte Binef At Çiftliği'nde ata binerek güzel bir gün geçirdiler. Gençler, engelli kardeşlerini salıncakta salladılar, ata binmelerine yardımcı oldular, birlikte top oynadılar. Etkinliği Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti il Başkanı Hikmet Keskin ve BEYAZAY Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi katıldı.

BEYAZAY Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, projenin amacı ve etkinlik ile ilgili bilgiler vererek "Amacımız engelli engelsiz birlikte spor yapmak. Türkiye BEYAZAY Derneği'nin bütün şubelerinde bu etkinliği gerçekleştiriliyor. Engelli engelsiz bütün öğrencilerimiz bir araya gelerek güzel bir gün geçiriyorlar. Engelleri yaşamımızın her alanında kaldırmak istiyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ise "Bu tür etkinlikler çok önemli. Engelli olmak bir özür değildir. Hepimizin başına gelebilecek bir durum. Onun için de kardeşlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. AK Parti iktidarında önemli çalışmalar yaptık. Geleceğimiz için bu tür programlara sonuna kadar destek vereceğiz" diye konuştu.

Milletvekili Ayşe Keşir, 2005 yılından bu yana engelliler adına sevindirici gelişmeler olduğunu belirterek "Düzce'de engelliler adına ne yapılması gerekiyorsa işbirliği içerisinde yapacağız" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli-engelsiz Çocuklar Birlikte Ata Bindiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement