Engelli Sporculardan Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Engelli Sporculardan Vali Güner'e Ziyaret

Engelli Sporculardan Vali Güner\'e Ziyaret

Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.

15.04.2015 20:29

Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, kulübün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 6-8 Nisan tarihleri arasında Türkiye Görme Engelliler Federasyonunca Denizli'de düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasına katıldıklarını belirten Güderler, buradaki yarışmalarda gülle atma, disk atma ve kısa mesafe koşularında dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandıklarını söyledi.

Vali Güner ise elde ettikleri bu önemli başarılar için kendilerini tebrik ederek engellilerin toplumun bir parçası olduğunu söyledi. Her zaman onların yanında olduğunu hissettirmeye çalıştığını belirten Güner şu ifadelere yer verdi:

"Sizlerin her türlü istek ve taleplerini yerine getirmek için projeler geliştiriyoruz. Valiliğimizin kapılarının tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi engelli kardeşlerimize de açık. Engelli kardeşlerimizin bu başarılarının herkese örnek olması gerektiğini düşünüyorum." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Sporculardan Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement