Engelli Sporcuların Milli Takım Sevinci - Son Dakika
Spor

Engelli Sporcuların Milli Takım Sevinci

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübü'nün engelli iki sporcusu, milli takıma çağrılmanın sevincini yaşadı.

28.09.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübü'nün engelli iki sporcusu, milli takıma çağrılmanın sevincini yaşadı.

İşitme Engelliler Futsal Kadınlar Milli Takımına çağrılan kaleci Melike Bozdoğan (16) ile Özel Sporcular Milli Takımı'na davet edilen Aziz Turhan (19), arkadaşlarının gurur kaynağı oldu.

Antrenör Serttaş Üğlü, gazetecilere, iki sporcunun da başarılarıyla kısa sürede milli takımda oynama şansı yakaladığını belirtti.

Melike ve Aziz'in, milli takım formasını başarıyla terleteceğine inandığını dile getiren Üğlü, "Melike, 19-29 Kasım'da Bulgaristan'da 14 ülkenin katılımıyla yapılacak Avrupa Futsal Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda olacak. Aziz ise Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun bölge ve Türkiye Futbol Şampiyonası'nda kulübümüzün bölge birincisi ve Türkiye üçüncüsü olmasında büyük katkısı oldu. Bu başarısıyla milli takıma çağrıldı. O da 2015'de İtalya'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda libero veya stoper mevkisinde milli takım kadrosunda yer alacak" dedi.

Melike Bozdoğan da milli takım kalesini başarıyla koruyacağını belirterek, "Milli takımda oynamak benim hayalimdi. Şimdi bu hayalimi gerçekleştirmeme çok az kaldı" diye konuştu.

Azize Turhan da kendisini şanslı hissettiğini ve çok mutlu olduğunu, duyulan güveni boşa çıkarmayacağını ifade etti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Engelli Sporcuların Milli Takım Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement