Engelli Tekvandocular Avrupa Şampiyonası'na Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Engelli Tekvandocular Avrupa Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Türkiye Para-Tekvando Milli Takımı, Moldova'nın Chisinau kentinde 20 Nisan'da düzenlenecek 4. Avrupa Para-Tekvando Şampiyonası'na Ankara'da hazırlanıyor.

15.04.2015 13:42

Türkiye Para-Tekvando Milli Takımı, Moldova'nın Chisinau kentinde 20 Nisan'da düzenlenecek 4. Avrupa Para-Tekvando Şampiyonası'na Ankara'da hazırlanıyor.

Avrupa Tekvando Birliği tarafından Moldova'nın Chisinau kentinde organize edilecek şampiyonaya için kampa giren milli takım, 19 Mayıs Spor Kompleksi içindeki tekvando tesislerinde günde çift idman yapıyor.

Para-Tekvando Milli Takım Antrenörü Yılmaz Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonaya 7'si kadın, 17 sporcuyla katılacaklarını söyledi.

Müsabakalarda 3 kategoride dereceye girmek için mücadele vereceklerini anlatan Polat, sporcuların performanslarına göre antrenman programı oluşturduklarını belirtti. Polat, şampiyona öncesi son idmanlarını yarın yapacaklarını ifade etti.

Polat, şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayarak, "Sporcularımızdan Avrupa şampiyonluğu bekliyoruz. Özellikle bayan takımımız 2014 yılında Rusya'da dünya şampiyonasında takım halinde şampiyon oldu, erkekler 3'üncü oldu. Bu takımlarla Avrupa şampiyonasında daha başarılı olabileceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Sporculardan Yasin Tokdoğan da milli takım formasıyla mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, 75 kiloda müsabakaya çıkacağını söyledi.

Şampiyona için 3 haftadır sıkı bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Tokdoğan, takım halinde ve bireysel olarak tüm kategorilerde altın madalyayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Engelli Tekvandocular Avrupa Şampiyonası'na Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement