Ensari Bulut Vefatının 4.yıldönümünde Anıldı - Son Dakika
Yerel

Ensari Bulut Vefatının 4.yıldönümünde Anıldı

Ensari Bulut Vefatının 4.yıldönümünde Anıldı

Çiğli Belediyesi'nin dört yıl önce vefat eden Başkanı Ensari Bulut Doğançay mezarlığındaki kabri başında anıldı.
Anma törenine Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, CHP İl Başkanı Ali Engin, CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, meclis üyeleri,...

14.11.2013 14:19

Çiğli Belediyesi'nin dört yıl önce vefat eden Başkanı Ensari Bulut Doğançay mezarlığındaki kabri başında anıldı.

Anma törenine Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, CHP İl Başkanı Ali Engin, CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, ailesi, siyasi parti temsilcileri ile sevenleri katıldı. Kırmızı karanfillerin dağıtıldığı ve duaların okunduğu anma töreninde duygulu anlar yaşandı.

Kabre karanfiller koyan Başkan Metin Solak, yaptığı konuşmada Bulut'un ölümünün çok genç yaşta olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Duygusal anlar yaşayan Başkan Solak şöyle konuştu; "Ensari Başkan kenti için iyi şeyler yaptı. Bizlere de güvendi. Kendisinin hem yoldaşı, hem arkadaşı olduk. Ondan önemli bir görev devraldım ve layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum" dedi.

CHP İl Başkanı Ali Engin ise, partisine ve ideolojisine bağlı önemli bir kişiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaya devam ettiklerini söyledi. Ensari Bulut'un insanlara çok büyük katkısı olduğunu belirten Engin, "Herkes kendisi ve ailesi için fedakarlık yapar, ancak Ensari Başkan herkes için fedakarlık yapan birisiydi. Çok önemli bir yoldaştı ve mücadeleci birisiydi. Hem ülkemize hem de partisine çok katkısı olmuştur" diye konuştu.

Ağabey Hamza Bulut da Ensari Bulut'ın yaşam azmine dikkat çekerek, "Abim girdiği her mücadeleyi kazanırdı. Savaşçı bir kişiliği vardı. Adam gibi adamdı. Kendisini rahmetle anıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ensari Bulut Vefatının 4.yıldönümünde Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement