Erbaa Belediyesi'ne Ait Çöp Kamyonları Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Erbaa Belediyesi'ne Ait Çöp Kamyonları Kundaklandı

Erbaa Belediyesi\'ne Ait Çöp Kamyonları Kundaklandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde belediyeye ait iki çöp toplama kamyonu kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.

02.10.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde belediyeye ait iki çöp toplama kamyonu kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.

Edinilen bilgiye göre; Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Vahit Selçuk Caddesi'nde gece saat 03.00 sularında meydana gelen olayda, Erbaa Belediyesi çöp toplama şantiyesinde park halinde bulunan iki kamyon kundaklandı. Kişi veya kişilerce araçların kapıları açılmak suretiyle sürücü kabinlerine benzin dökülerek yakıldığı tahmin edilen çöp kamyonları alev alev yandı. Erbaa Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında çöp kamyonları kullanılamaz hale geldi. Olayı gerçekleştirenleri kınayan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, "Gece yarısı Erbaa halkının hizmeti için kullanılan iki aracımız kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. İki araç kullanılamaz hale geldi. Güvenlik güçleri failleri bulmak için çalışıyor. Erbaa'nın temizlik işlerinde kullanılan bu araçları kim ya da kimler kundakladıysa Erbaa halkına zarar vermiştir. Kamuya zarar vermiştir. Olayı yapanları belediye ve Erbaa halkı adına kınıyoruz. Umarız polisimiz olayın faillerini bir an önce bulur ve failler yargı önüne çıkarlar" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erbaa Belediyesi'ne Ait Çöp Kamyonları Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement