Erciş'te Festival Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Erciş'te Festival Coşkusu Devam Ediyor

Erciş\'te Festival Coşkusu Devam Ediyor

Van Valiliği, Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi ile Doğa Gözcüleri Derneği tarafından Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenen '3.İnci Kefali Göçü Kültür-Sanat Festivali' tüm hızıyla devam ediyor.

10.06.2012 02:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valiliği, Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi ile Doğa Gözcüleri Derneği tarafından Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenen '3. İnci Kefali Göçü Kültür-Sanat Festivali' tüm hızıyla devam ediyor.

Festival etkinlikleri kapsamında Erciş Balık Bendi'nde düzenlenen geceye Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Van Vali Yardımcısı Barbaros Baran, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Sayıştay Üyesi Cavit Erdoğan, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, Doğa Gözcüleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, kamu kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci ile Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu'nun konuşmalarının ardından, festival gecesine Ozan Ahmet Poyrazoğlu'nun okuduğu türkülerle devam edildi, Erciş depreminde yaşamını yitiren vatandaşların anısına mevlit okutulmasından sonra Şanlı Urfa'dan gelen semazenlerinin gösterileri ise vatandaşları adeta büyüledi. Tasavvuf Musikisi ve Türk Sanat Musikisi eşliğinde sahne alan Amir Ateş ise Ercişlilere hoşça vakit geçirdi.

Gece plaket töreni ile son buldu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciş'te Festival Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement