Erciyes Bisiklet Günleri Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Erciyes Bisiklet Günleri Sona Erdi

Erciyes Bisiklet Günleri Sona Erdi

TÜRKİYE'nin ilk dağ bisikleti iniş müsabakalarının da aralarında bulunduğu Salcano Erciyes Bisiklet Günleri sona erdi, 4 ayrı dalda yapılan yarışlara 800 sporcu katıldı.

05.09.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE'nin ilk dağ bisikleti iniş müsabakalarının da aralarında bulunduğu Salcano Erciyes Bisiklet Günleri sona erdi, 4 ayrı dalda yapılan yarışlara 800 sporcu katıldı.

Türkiye'de ilk defa düzenlenen iniş yarışlarında büyük erkeklerde Burak Uzun birinciliği elde ederken İsmail Mutlu Demir ikinci, Bünyamin Türk ise üçüncü oldu. Büyük bayanlarda ise birinciliği Asuman Burcu Balcı, ikinciliği Evrim Akgül, üçüncülüğü ise Merve Pelin Bayram elde etti.

Forum Kayseri önünde başlayan uzun parkur yol bisikleti yarışını erkeklerde 3 saat 43 dakika 30 saniyelik derecesiyle Mutlu Başdaş kazandı. Yarışta Muhammed Furkan Eryiğit ikinci, Sinan Kartal ise üçüncü oldu. Kadınlarda ise 4 saat 31 dakika 6 saniyede parkuru bitiren Esin Yılmaz birinciliği elde etti. Ayşegül Gökalp ikinci, Ayşin Özer Başkır ise üçüncü oldu. Kısa Parkur yarışını ise erkeklerde birinciliği 1 saat 55 dakikalık derecesiyle Hüseyin Vardal kazanırken, Tarik Gül ikinciliği, Kubilay Erdoğan ise üçüncülüğü elde etti. Arzu Nayman'ın 2 saat 23 dakikalık derecesiyle kazandığı Kısa Parkur Kadınlar Genel Klasmanda ise Kübra Bektaş ikinci, Abide Çamlıbel üçüncü oldu.

Erciyes Bisiklet Günleri 5 kilometrelik parkurda yapılan Uluslararası Dağ Bisikleti yarışı ile tamamlandı. Erkeklerde Abdülkadir Kelleci birinci, Parviz Mardani ikinci, Muhammad Pursharif üçüncü oldu. Kadınlarda ise birinciliği Iryna Popova, ikinciliği Esra Kürkçü, üçüncülüğü ise Faranak Parto Azar kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve hediyeleri verildi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyes Bisiklet Günleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement