Erdemli Belediyesi Annelere Müzik Ziyafeti Çekti - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi Annelere Müzik Ziyafeti Çekti

Erdemli Belediyesi Annelere Müzik Ziyafeti Çekti

Mersin’in Erdemli Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Anneler Günü etkinliğinde annelere müzik ziyafeti çekti.

13.05.2014 15:25

Mersin'in Erdemli Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Anneler Günü etkinliğinde annelere müzik ziyafeti çekti. Anneler, gecede TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Ufuk Bakır'ın türküleriyle coştu.

Erdemli Belediyesi'nin Anneler Günü etkinliği, Alyans Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli ve çok sayıda kadın katıldı. Etkinliğe katılan anneler, sanatçı Ufuk Bakır'ın söylediği türkülerle keyifli bir akşam geçirdiler.

Etkinlikte MHP Erdemli İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Tülin Erdem'in ardından konuşan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Tekeli, anneliğin son derece mukaddes bir makam olduğunun altını çizdi ve kendilerini hatırlayan herkese teşekkür etti. Dünya üzerinde en büyük çileyi Türk analarının çektiğini dile getiren Tekeli, "Türk anası cefakardır. Onların çektiği çilelerle bugün bu topraklarda özgürce yaşayabiliyoruz. Onlara minnet borcumuz var. Bu borcu en iyi şekilde ödeyebilmenin yolu da bayrağı yere düşürmemekten geçer. Anneler günü kutlu olsun" dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Tollu da geleneksel hale getirdikleri bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı. Tüm annelerin Anneler Günü'nü gönülden kutladığını dile getiren Tollu, "Annelerimiz bizleri büyütüp sahip çıkan, koruyan ve kollayandır. Varlıklarımızı onlara borçluyuz. Onların varlığı bizlere güç ve güven veriyor. Dolayısı ile onlar için ne yapsak azdır. Tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi Annelere Müzik Ziyafeti Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement