Erdemli'de Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Erdemli\'de Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından KOSGEB işbirliği ile açılan ‘Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan 30 kişi, sertifikalarını Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun elinden aldı.

23.08.2014 14:59

Mersin'in Erdemli Belediyesi tarafından KOSGEB işbirliği ile açılan 'Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan 30 kişi, sertifikalarını Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun elinden aldı.

Erdemli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 'Girişimcilik Eğitimi'nin 1. dönem mezunları için sertifika töreni düzenlendi. Törene Erdemli Belediye Başkanı Tollu da katıldı. Tollu, törende yaptığı konuşmada, eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Erdemli Belediyesi olarak bu tür kurslara önem vermeye devam edeceklerini belirten Tollu, ekonomik ve toplumsal gelişmenin en önemli ayağını girişimciliğin oluşturduğunu ifade etti. Konuşmasında, "daha çok girişimci, daha çok gelişme" mesajı veren Tollu, Türkiye'de girişimci ruhunun ortaya çıkarılmasının önemi üzerinde durdu. İş yeri açmak ve mevcut işlerini geliştirmek isteyenler için bu tür kursların eşsiz bir fırsat olduğunu dile getiren Tollu, "KOSGEB ile birlikte bu kursları açmaya başladık. Daha öncesinde bazı sivil toplum kuruluşlarımız da bu kursları açarak ilçemizin gelişimine katkı sunduklarını biliyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Belediyece bu kurslara bundan sonra daha da ağırlık verecek ve daha çok insanımızın bun kurslardan faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.

Tollu, konuşmasının ardından 30 kursiyere sertifikalarını verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement