Erdoğan'a Destek İçin 2. Türkiye Turunda - Son Dakika
Yerel

Erdoğan'a Destek İçin 2. Türkiye Turunda

Erdoğan\'a Destek İçin 2. Türkiye Turunda

30 Mart seçimleri sürecinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için otomobiliyle Türkiye turu yapan Erol Özavcı, bu sefer de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yine yollarda.

24.07.2014 13:42

30 Mart seçimleri sürecinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için otomobiliyle Türkiye turu yapan Erol Özavcı, bu sefer de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yine yollarda.

2010 yılında Demokratik Sol Parti (DSP) genel başkanlığına aday olmasıyla tanınan Dilovalı Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için çıktığı Türkiye turu kapsamında Amasya'ya geldi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Özavcı, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan daha fazla destekle Cumhurbaşkanı olmalıdır. Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı sadece Türkiye'nin geleceği için değil, Ortadoğu'da gözlerinin yaşı dinmeyen kan ve zulümle iç içe yaşayan mazlum Müslüman halkların geleceği içinde son derece önemlidir. Buradan ülkesini seven yurttaşlarıma sesleniyorum. Birlik olalım. 10 Ağustos'ta oylarımızı dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verelim" dedi.

Adana ve Malatya'da açıklamalarda bulunduğunu anımsatıp Amasya'dan, Samsun'a geçeceğini anlatan Özavcı, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde kendisine ulaşıp kutlamak istediğini kaydetti. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan'a Destek İçin 2. Türkiye Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement