Erdoğan: Bana Kalpazan Diyenin Elini Sıkmam - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Bana Kalpazan Diyenin Elini Sıkmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun kendisine her türlü hakareti ettiğini belirterek, bu yüzden elini sıkmadığını söyledi.

28.04.2016 07:23  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 54. kuruluş yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilk kez yan yana görüntülenmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderinin elini sıkmamıştı.

Hırvatistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, bu konuya da değindi. Cumhurbaşkanı, konuyla ilgili şöyle konuştu;

"HEM KALKIP 'KALPAZAN' DİYECEK, HEM DE ELİNİN SIKILMASINI BEKLEYECEK"

"TBMM Başkanımızın bazı ifadelerinden hareketle yaygara koparılarak bir yere varılabileceğini düşünmüyorum. Ama muhalefette her olayda sadece hakaret peşinde koşanlar olduğu malum. Başlarındaki zatın sağda solda benimle ilgili hakaretamiz konuşmaları ortada.

Birileri hem Cumhurbaşkanı'na kalkıp 'kalpazan' diyecek, her türlü hakareti edecek, hem de gelip elinin sıkılmasını bekleyecek. Böyle bir şey olabilir mi?

"SAĞ YANAĞIMIZA VURANLARA BİR DE SOL YANAĞIMIZI ÇEVİRECEK DEĞİLİZ"

Ben parlamentoda değilim. Bu ülkenin Cumhurbaşkanıyım. Dolayısıyla bir insan saygı duyarsa, biz de ona saygı duyarız. Bu makamdayız diye, sağ yanağımıza vuranlara hiç ses çıkarmayıp bir de sol yanağımızı çevirecek değiliz. Kusura bakmasınlar, Tayyip Erdoğan böyle biri değil."

Erdoğan: Bana Kalpazan Diyenin Elini Sıkmam

Son Dakika Güncel Erdoğan: Bana Kalpazan Diyenin Elini Sıkmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement